Hypotheken


Soorten hypotheken
:
Aflossingsvrije hypotheek:
Met een aflossingsvrije hypotheek doet u geen aflossingen en betaalt u slechts de rente over de hypotheeksom. Deze hypotheeksoort is geschikt voor mensen die van maximale belastingaftrek en lage maandlasten willen profiteren.

Spaarhypotheek:
De spaarhypotheek lijkt op de levenhypotheek: u lost niet af, betaalt alleen rente en premie voor een levensverzekering. Bij de spaarhypotheek bestaat deze premie echter uit een risico- en een spaardeel. Het risicodeel zorgt ervoor dat de hypotheek geheel of gedeelhypotheektelijk wordt afgelost bij overlijden.

Levenhypotheek:
Met een levenhypotheek lost u gedurende de looptijd niets af en betaalt u alleen rente. Ook sluit u een levensverzekering af waarvoor u maandelijks premie betaalt.

Krediethypotheek:
Wanneer uw huis meer waard is dan de hypotheek die u ervoor heeft afgesloten, kunt u met die overwaarde een kredietrekening openen. Uw huis dient hierbij als onderpand.

Annuiteitenhypotheek:
Gedurende de gehele looptijd betaalt u een vast bedrag waarvan rente wordt betaald en een deel van de hypotheek wordt afgelost.

Beleggingshypotheek:
U betaalt naast rente een bedrag dat wordt belegd in aandelen. Van de opbrengst wordt de hypotheek aan het einde van de looptijd afgelost.

Groene hypotheek:
Deze hypotheek heeft naast een standaard deel een ‘groen’ deel van maximaal 34.000 euro waarover u 1-2% minder rente betaalt dan de marktrente. U komt in aanmerking voor een groene hypotheek wanneer u een milieuvriendelijke woning bouwt of koopt.

TIP:

Snel online een gedegen onafhankelijk hypotheek advies Een objectieve en onafhankelijke vergelijking maken van hypotheken op zowel rente als kwaliteit. De hypotheek assistent kiest samen met u online de beste hypotheek. Binnen 10 minuten een helder hypotheek advies Wij werken alleen samen met onafhankelijke hypotheekadvieskantoren met een sterke onderhandelingspositie naar de geldverstrekkers (banken en verzekeraars). De hypotheek assistent kijkt naar uw persoonlijke situatie en wensen en selecteert de geldverstrekker die het meest gunstig is qua prijs, rente en voorwaarden. U kunt geheel kostenloos en vrijblijvend via deze website een hypotheek vergelijking maken. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Contact opnemen